Legends of Equestria Open Server 24.-26.1.2014

loe_header

Kehitteillä olevalla My Little Pony MMORP-pelillä Legends of Equestria on jälleen kerran Open Server viikonloppu tulossa tammikuussa. Viikolopun aikana peli on julkisesti pelattavissa siinä muodossaan kuin se tällä hetkellä sattuu olemaan. Kannattaa kuintenkin muistaa, että peli on vasta alpha-vaiheessa, joten se on hyvin kaukana täydellisestä tai lopullisesta. Open Server viikonloppu alkaa perjantaina 24. Tammikuuta klo 7:01 ja päättyy  maanantaiaamuna 26. Tammikuuta klo 6:59.

Peliä pelataksesi sinun täytyy olla rekisteröitynyt Legends of Equestrian-foorumille, sillä samoja tunnuksia tarvitaan myös itse peliin kirjautumiseen. Legends of Equestria -tiimi toivoo, että väki rekisteröityisi ennen Open Server -viikonloppua, mutta kyllä se onnistuu sen aikanakin. Peliä pelataksesi täytyy ladata peli tietokoneelle (käyttöliittymä, sillä itse peli/pelimaailma tulee pelipalvelinten kautta) ja lataaminen tapahtuu Legend Of Equestria -sivuston Downloads-osiosta (tätä kirjoitettaessa siellä ei ole mitään, mutta kun aika koittaa sen sieltä pitäisi löytyä).

Pelin laitteistovaatimukset:

  • 2 GB RAM
  • 2 GHz tienoilla oleva dual core prosessori. Yksiytiminen suoritin toimii, mutta sitä ei suositella. SSE2 vaaditaan (käytännössä kaikki vuoden 2005 jälkeen valmistetut)
  • OK-laatuinen näyttösovitin. Pääsääntöisesti, jos tietokone on valmistettu vuoden 2007 jälkeen, pitäisi kaiken olla ok. Ehdoton minimi on  128 MB vRAM, DirectX9.0c/OpenGL2.0
  • 1.5 GB kiintolevytilaa
  • Käyttöjärjestelmä: Windows, MAC OSX tai Linux

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *