My Little Pony: Friendship is Magic, kausi 2 DVD (Shout! Factory)

My Little Pony: Friendship is Magic -sarjan 2. kausi on tulossa DVD:lle. Tämä julkaisu on Yhdysvalta-julkaisu, joten jos DVD-laitteesi ei toista alue 1:n levyjä, tämä julkaisu ei ole sinulle. Julkaisupäivä tälle setille on 14.5.2013. Julkaisu on Amazon.com eksklusiivi, kuten kausi 1:n yhdysvalta-julkaisu. Julkaisu sisältää sisältää 4 levyä.

Equestria Daily -sivuston saamien tietojen mukaan, julkaisun bonusmateriaalit ovat: liveluenta, My Little Pony: Friendship Is Magic paneeli San Diego Comic-Con 2012 -messuilta, useampi Sing-along ja tulostettavia värityssivuja. Lisäksi heidän saamiensa tietojen mukaan julkaisun OVH on $34,99, kuten 1. kauden kohdalla ja Amazonin tuntien, saa sen heiltä rutkasti alemmalla hinnalla.

Tuotteen ostosivu Amazon.com:ssa (sponsoroitu linkki)

mlpfim_kausi2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *