A Very Minty Christmas -animaatio Ruutu+ -palveluun

Alkaen klo 14:00 jouluaattona (24.12.2013) on A Very Minty Christmas – G3-animaatio katsottavissa Nelosen maksullisessa Ruutu+ -palvelussa. Kyseinen animaatio on ollut jo useamman kuukauden katsottavissa Netflixin Suomipuolella ja tätä animaatiopätkää on Suomessakin myyty vuosia sitten DVD:nä nimellä My Little Pony – Jouluseikkailu.

Ruutu+ uutiskirjeestä lainattua:

(My Little Pony: A Very Minty Christmas 2005). Jouluaaton riemukkaassa My Little Pony: Mintin joulu -animaatioelokuvassa seurataan pikkuisten poniystävysten joulua. Kaikilla on hauskaa, kunnes kömpelön Minti-ponin moka uhkaa pilata koko Ponyvillen joulun. Minti yrittää korjata virheensä muiden avustuksella. Aika uhkaa kuitenkin loppua kesken, sillä kaiken on oltava valmista ennen joulupukin tuloa.

paakuva
Kuva Ruutu+ uutiskirjeestä. Huomio! Kuvan poni ei ole animaatiopätkän päähahmo Minty.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *