Avataan yhdessä joulukalenteri, 24

l24_1 l24_2 l24_3

Joulu on taas. Joulu on taas. Ja viimeistä viedään tämän joulukalenterin osalta, kun viimeisestä, 24. luukusta ilmestyy Rainbow Dash -minifiguuri. Kuten Twilight Sparkle ja Pinkie Pie minifiguurit, myös Rainbow Dash on niin perus figuuri kuin vain voi olla, sillä viime kuukausiin asti, jopa Fluttershy minifiguui oli Rainbow Dash erilaisella maalipinnalla/värimaailmalla. Kuten Twilightin ja Twilightinkin tapauksessa, itseltäni tätä figuuria löytyy useampanakin kappaleena (kuin varmaan myös monilta muiltakin minifiguurien ystäviltä).

Virallisten  Hasbro-tuotteiden tapaa myöskään Rainbow Dashilläkään ei ole söpöysmerkkiä ole kuin toisessa kyljessä (pitäisi olla tätä kalenteria seuranneille jo vanha tieto, mutta kertaus on opintojen äiti ja niin edelleen. Oman kappaleeni kohdalla (siis tämän kalenterista tulleen) kuten näkyy, maalausjälki on ihmeen hyvä hahmoksi, jolla on moniväriset harja ja häntä.

 

Luukun avausvideo:


 

Arvioni kalenterista kokonaisuutena:
*Jos olet pikkutyttö, joka tämän kalenterin tarkoitettu kohderyhmä on, tämä kalenteri sopii sinulle loistavasti ja on varmasti tuonut paljon iloa niin joulun odotukseen, kuin myös varmasti tuo joulun jälkeisiin ponileikkihin. Lapsen kalenterista saamaan iloon verrattuna sanoisin, että jopa täysi hinta on kohtuullinen.
* Jos olet aikuinen ponittaja, ei tämä ehkä ole sinua varten. Henkilökohtaisesti sanoisin, että en kadu tämä ostamista, mutta se johtuu kahdesta seikasta: edullisesta hinnasta ja mahdollisuudesta saada sen avulla lisää sisältöä tähän blogiin, kuin myös Ikimetsän taikakääröt -videoihin. Normaalihinnalla en olisi kalenteria ostanut, enkä ainakaan aikuisille ponittajille tätä siihen hintaan suosittele (n. 20 euroa) ellet siis ole sitä lapsellesi ostamassa.

 

Ellei aiemmin käynyt selväksi, Avataan yhdessä joulukalenterin osalta tämä oli nyt tässä, mutta Ikimetsän taikakääröt jatkuvat ja jos maailmankaikkeus niin suo, ehkä uutta joulukalenteria on taas ensi vuonna tulossa (mitään en kuitenkaan lupaa).

Ja lopuksi tässä olisi kuva pienistä jouluisista ponien teekutsuista.

pony_teaparty

Oikein hyvää joulua ja kiitos teille, jotka ovat kalenteria alusta asti seuranneet sekä kaikille satunnaisille vierailijoille!

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *