Joulukalenteri – Ponijoulu, päivä 05

5

Celestian vuosi 1016, päivä 165

Tänään lähetimme kutsukirjeet vanhemmillemme. Alla kirje, jonka lähetimme, meidän molempien vanhemmille:

“Rakkaat isä ja äiti,
tänä vuonna lämpöjuhlan sijaan olemme päättäneet Chocolaten pyynnöstä juhlia juhlaa nimeltä “joulu” ja toivoisimme, että voisitte tulla luoksemme sitä juhlimaan. Joulu on juhla, joka korostaa yhdessä oloa, etenkin perheen kesken. Luultavasti tämä ajatus on ollut myös Chocolaten mielessä, kun hän meitä pyysi juhlimaan joulua ja olisihan se meistäkin todella mukavaa, jos pääsisitte tulemaan, sillä valitettava tosiasia on, että näemme toisiamme aivan liian harvoin.

Jouluun liittyen on paljon kaikenlaista mistä voisi kertoa, mutta pääpiirteissään se on aika lähellä lämpöjuhlaa ja sen edustamia arvoja, mikä on osaltaa syy siihen miksi päätimme, että voimme suostua Chocolaten ehdotukseen ja juhlia joulua. Yhden jouluun liittyvän asian voisi mainita. Jouluna on ilmeisesti tapana antaa lahjoja, vähän kuin syntymäpäivinä, mutta toinen toisille. Jos Chocolatelle haluatte jotain antaa, voitte niin tehdä, minä ja Lily (Huomautus: Lilyn vanhempien kirjeessä, tietysti luki minä ja Vanilla) emme mitään tarvitse.

Juhlapäiväksi olimme ajatelleet 185. päivää (lämpöjuhlanpäivä). Tätä kirjoitettaessa emme ole Chocolatelle vielä kertoneet päätöksestämme, emmekä aio kertoa, että olemme teidät kutsuneet, sillä haluamme yllättää Chocolaten, jos vain pääsette paikalle.

Vastaustanne ja näkemistänne odottaen,
poikanne Vanilla Sunshine ja Lily Bee 
(Lilyn kirjeessä tietysti muodossa tyttarenne Lily Bee ja Vanilla Sunshine)

 

Audioversio:

Audioversion musiikki ja äänitehosteet credits:

* Mystery Renderer – Twelve Days of Christmas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *