Joulukalenteri – Ponijoulu, päivä 06

6

Celestian vuosi 1016, päivä 166

Tänään kesken työpäivän Chocolate tuli käymään myymälällä ja pyysi saada rahaa. Olin hieman yllättynyt, sillä hän niin harvoin tekee sellaista ja asiasta kysyessäni kysyessäni, hän vastasi tarvitsevansa uusia piirrustus- ja maalaustarpeita. Chocolate on aina ollut kova piirtelemään ja maalaamaan, joten tämä tarve ei tullut aivan täytenä yllätyksenä. Pyysin häntä kertomaan, mitä hän tarvitsee, jotta voisimme käydä Lilyn kanssa ostamassa kyseiset tarvikkeet töiden jälkeen. Mutta Chocolate pyysi saada rahat, että hän haluaa ostaa ne itse.

No, annoin hänelle rahat, sillä hän on tähän asti ollut aina luottamuksen arvoinen, niin en nähnyt mitään syytä kieltäytyä. Mietin vain, että mitä hänellä on mielessä. On minulla asiasta eräs aavistus, mutta se vain ei vain oikein sovi yhteen sen tosiasian kanssa, ettei Chocolate tiedä vielä meidän päätöksestämme joulun suhteen. Mutta eiköhän tämäkin asia selviä ennemmin tai myöhemmin.

 

Audioversio:

Audioversion musiikki ja äänitehosteet credits:

* Kevin MacLeod – Bethlehem

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *