2. kauden Suomidubbijaksot Ruutu+ -palvelussa

Nelosen maksulliseen Ruutu+ -palveluun on 1. kauden Suomijaksojen rinnalle tullut katsottavaksi nyt myös 2. kauden jaksot.

Ruutu+ Viihde -paketin hinta on 5,95 euroa / kk (ensimmäiset 30 päivää veloituksetta) ja Ruutu+ PRO -paketin (sisältää myös Ruutu+ Viihteen) 14,95 euroa / 24h tai 29,95 euroa / kk tai 19,95 euroa / kk (12 kuukauden tilaus).

Itselläni on voimassa vielä syyskuun loppuun asti tammikuussa maksettu Ruutu Viihde Betan 1 euron kokeilujakso (alunperin voimassa maaliskuun loppuun, mutta jatkoivat sitä syyskuun loppuun). Kun syyskuu päättyy, päättyy myös jäsenyyteni Ruutu+ palvlussa, sillä en koe siellä olevan sisällön olevan n. 6 euron kuukausihintansa arvoinen (jos tähän tulee joskus muutos, sitten katsotaan tilannetta uudelleen).

_m4_w_friendship_is_magic_1024_640_360_1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *