Wallmartin Equestria Girls promootiosivu

Yleensä en tällaisista eri kauppakejujen promootiosivuista raportoi, etenkään yhdysvaltalaisten sellaisten, mutta tässä tapauksessa poikkeus on paikallaan, sillä Wallmartin Equestria Girls promootiosivu sisältää joukon ladattavaa oheismateriaalia (piilotettu sivustolle, mutta varsin helposti löydettävissä) kuten näytön taustakuvan, värityssivuja ja uuden Equestria Girls -tuotteiden mainosvideoissa käytetyn laulun (eräänlainen mukailtu versio “Help Twilight Win the Crown” kappaleesta). Mikäli et halua käyttää aikaa klikkaillaksesi sivua läpi, alta löytyy suorat linkit ladattavaan materiaaliin.

Kynsitaideopas (Nail Art Guide) [PDF]

Kynsitaideopas 2 (Nail Art Guide 2) [PDF]

Värityssivut (Coloring Pages) [PDF]

Promootiomusiikkikappale (New Song) [ZIP]

Juliste (Poster) [PDF]

Maaginen hiusliitu – kuinka voit värjätä omat hiuksesi käyttäen liitua (Magic Hair Chalk) [PDF]

Söpöysmerkki tatuoinnit (Cutie Mark Tattoos) [PDF]

Näytön taustakuva (Wallpaper) [JPG]

wm_eg_promo1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *