Equestria Girls -nuket rantautumassa Suomeen

BR-Lelujen nettikaupassa on Equestria Girls Applejack -nukke ostettavissa ja saamiemme tietojen mukaan näitä nukkeja olisi myös jo löydettävissä ainakin yhdestä BR-lelujen kivijalkamyymälästä. Tuskin menee kauankaan (kuukausi pari korkeintaan) kun näitä nukkeja alkaa löytymään vähän jokaisesta muotinukkeja ja My Little Pony -tuotteita myyvistä kaupoista ja liikkeistä.

Perushahmolla näyttäisi hintaa olevan n. 22 euroa ja saamiemme tietojen mukaan deluxeversiot olisivat n. 32 euroa. Nämä ovat ns. BR-lulet ja Toys R Us -hintoja, jotka yleensä ovat euron tai pari esim. Prismahintoja korkeammat, mutta vain aika näyttää mitä ovat hinnat perusmarketeissa.

br_eg_applejack

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *