G3-ponianimaatioden uudelleenjulkaisuja Shout! Factoryltä

Hasbro ja Shout! Factory ovat The Hollywood Reporterin mukaan solmineet sopimuksen viiden G3-ponianimaation uudelleen julkaisemisesta DVD:llä. Ensimmäinen näistä on lokakuussa julkaisunsa saava “A Very Minty Christmas”. Muut julkaistavat G3-animaatiot ovat The Princess PromenadeRunaway RainbowDancing in the Clouds and Friends Are Never Far Away. Shout Factory on jo aiemmin julkaissut DVD:llä G3-animaation Twinkle Wish Adventure, jote he mainostavan jokaisessa G4-ponijulkaisunsa ohessa.

Näistä G3-animaatiosta kiinnostuneille tiedoksi, että The Princess Promenade ja A Very Minty Christmas ovat tällä hetkellä katsottavissa Netflix Suomessa, joko dubattuina pohjoismaisilla kielillä (Suomi mukaan luettuna) tai alkuperäiskielisenä englanniksi (tekstityksiä ei ole millään kielellä).

81n5KecSCqL._SL1500_

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *