My Little Pony: Friendship is Magic poistunut Netflixistä – palautunut osittain

Päivitys 10.9.:
My Little Pony: Friendship is Magic -sarjasta on poistunut aiemmin saatavilla olleet kaudet 5 & 6 eli saatavilla on (ainakin toistaiseksi) vain kaudet 1-4.

Päivitys 31.8.:
My Little Pony: Friendship is Magic on palautunut Netflixiin.

My Little Pony: Friendship is Magic -sarja sekä My Little Pony G3 -animaatiospesiaalit ovat poistuneet Netflix Suomen valikoimasta. Raporttien mukaan, Suomen netflix ei ole ainoa vaan sama on tapahtunut muun muassa myös Brittien ja Australian Netflix-palveluissa. Onko poistuma väliaikainen vai lopullinen jää nähtäväksi. Tämä on varmasti kova isku, joillekin faneille ja lapsiperheille. Me täällä Ikimetsän taikakääröissä jatkamme tilanteen seuraamista ja raportoimme, jos tilanne muuttuu.

Tätä kirjoitettaessa ainoa virallinen tapa katsoa Suomessa MLP: FiM -sarjaa alkuperäisellä kielellä on DVD-julkaisut 2013-2016, sillä DVDt 2018 lähtien eivät ole sisältäneet alkuperäistä ääniraitaa (poikkeuksena My Little Pony Elokuva 2017) ja tämä koskee myös vanhempien DVD-julkaisujen uudelleen julkaisuja. Ruutu+ -palvelu tarjoaa jaksoja vain dubattuna ja sielläkin on vain kaudet 5-8 (8. kauden toinen puolikas tulossa 22.8.).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *