Joulukalenteri – Ponijoulu, päivä 09

9

Celestian vuosi 1016, päivä 169

Tänään aamiaisen jälkeen Chocolate päätti lähteä läheiselle lammelle luistelemaan ja kysyi Lilyä ja minua mukaan, mutta halusimme jäädä kotiin nauttimaan vapaapäivästämme, joten Chocolate lähti yksin.

Meni tunti jos toinenkin, kunnes Chocolate palasi luistelemasta. Huomasin, että hän oli hieman kiihtynyt jostain, joten totta kai kysyin asiasta ja vastaukseksi sain seuraavanlaisen kertomuksen.

Chocolate oli ollut luistelemassa ja oli huomannut, että kauempana myös joku muu oli luistelemassa. Sitten yhtäkkiä, hän oli tuntenut kuinka jää alkaa murtua hänen allaan. No, Chocolate oli vaistomaisesti ottanut siivet käyttöön, niin, että hän oli juuri ja juuri leijunut jään yläpuolella. Kaempana ollut toinen luistelija, ei ollut sen onnekkaampi tai pegasosponi, joka teki hänestä vielä vähemmän onnekkaan, sillä Chocolate oli nähnyt kuinka tuo toisen luistelijan hahmo oli vajonnut jäihin. Ei siinä mitään, Chocolate oli lennähtänyt tämän toisen luistelijan luo minkä siivistään pääsi ja päästyään paikalle hän oli huomannut luistelijan olleen nuori yksisarvinen, jonka hän oli saanut juuri ja juuri nostettua ylös jäistä ja kannettua rantaan, jonka jälkeen tämä toinen varsa oli lähtenyt juoksien jonnekin (luultavasti kotiinsa).

Vaikkei Chocolate missään vaiheessa kertonut kuka tämä toinen varsa oli, mutta siitä kuinka Chocolate hänestä puhui, voin päätellä, että Chocolate tunsi tuon varsan, sillä hän ei olisi koskaan sillä tavalla puhunut täysin tuntemattomasta. Mistä voidaan päätellä helposti, tuon varsan olleen Starry Night, jonka kanssa Chocolatella ollut riitaa toissapäivänä. “Kiittämätön lurjus” oli yksi Chocolaten käyttämistä termeistä ja minä kerroin hänellä, että tämä toinen varsa oli varmaan säikähtänyt tapahtunut kovasti, eikä sellaisessa tilanteessa sellaiset asiat, kuten kiittäminen avusta, edes käy mielessä.

Olen ihmeissäni ja ylpeä tapahtuneesta. Ihmeissäni olen siitä, miksi jää oli rikkoutunut sillälailla, kun tähän aikaan vuodesta lammen jään pitäisi olla jo niin vahva, että se kestää vaikka vankkurikilpailuja jäällä pitää, eikä tänä vuonna ole ollut ainakaan tavallista lämpimämpääkään. Ylpeä olen Chocolatesta, sillä toisen hengen pelastaminen ei koskaan ole mikään pikkujuttu. En edes usko, että Chocolate täysin edes tajuaa kuinka isosta asiasta oli kyse.

 

Audioversio:

Audioversion musiikki ja äänitehosteet credits:

* Kevin MacLeod – Dance Of The Sugar Plum Fairies
* Kevin MacLeod – The Descent
* Mystery Renderer – March Of The Toy Soldiers
* freesfx.co.uk – ice skates twirl in circle
* freesfx.co.uk – ice_creaks_01
* freesfx.co.uk – ice_crack_01
* freesfx.co.uk – chicken struggling to fly out of door
* freesfx.co.uk – large splash
* freesfx.co.uk – creature giant wing flap
* freesfx.co.uk – water in sink movement

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *