Funko POP! vinyylihahmo tuotekuvat: Derpy ja DJ Pon-3

POP_Derpy     POP_DJ

 

Eilen julkaisimme tuotekuvat Funko POP! vinyylihahmosarja 1:n heti laajaan levitykseen pääsevistä hahmoista (Pinkie Pie, Fluttershy, Twilight Sparkle ja Rainbow Dash). Nyt olemme saaneet käsiimme (kiitos Funkon -keskustelufoorumin) tuotekuvat myös Hot Topic eksklusiiveista (ainakin aluksi) hahmoista Derpy ja DJ Pon-3. Julkaisuajankohdasta ei näiden kohdalla ole tietoa, koska Hot Topic ei siitä ole mitään maininnut, mutta veikkaisin, että se on suunnilleen sama kuin muilla sarja 1:n hahmoilla eli heinäkuussa näillä näkymin). Laajaan levitykseen hahmot pääsevät luultavasti loppuvuodesta 2013 tai alkuvuodesta 2014.

Nämäkin olisi tarkoitus hankkia, mutta teenkö sen Hot Topin kautta vai sitten kun näiden laajempi levitys/myynti alkaa, se jää vielä nähtäväksi.

 

P.S.

Funko toimitusjohtaja mainitsi Funkon -keskustelufoorumilla jotain 7. POP! vinyylihahmosta:

Weird…..I thought we might have added a 7th Pop to our MLP line…..
I wonder where he could be?

Oma veikkaukseni on, että tämä salaperäinen hahmo on jokin spesiaali ekslusiivihahmo. Jos kyseessä on spesiaalihahmo, toivottavasti se on vain variantti eikä uusi hahmo, mahdollisten saatavuusonhelmien vuoksi. Mikä se on ja missä se saa julkaisunsa, kuka tietää, mutta varmaa on että kun tieto saadaan me siitä raportoimme.

Päivitys 8.6.2013:

Funko mainitsi Twiterissä, että tämä mysteerinen seitsemäs hahmo olisi Hot Topic eksklusiivi Dr. Whooves. Tarkoittaako tämä määräaikaista vai täydellistä eksklusiivisuutta, se selvinnee myöhemmin.

mystery_mlp_pop

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *